Vacature Adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling

Denk jij van nature out of the box? Ken je geen nee? Weet je te spelen met wet- en regelgeving op het gebied van milieu en ruimtelijke ontwikkeling? En betekenen nieuwe wetten voor jou ook nieuwe kansen? Kom dan werken bij het creatieve adviesbureau voor het buitengebied!

 

Wij zijn voor onze vestiging in Lichtenvoorde op zoek naar een fulltime Adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als adviseur Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling werk je vergunningaanvragen uit voor onze agrarische klanten en onderhoud je contact met de klant en het bevoegd gezag. Daarnaast adviseer je klanten op het gebied van bestemmingsplanprocedures en sta je hen bij in bezwaar- en beroepsprocedures. Binnen de wet- en regelgeving weet je daarvoor alles uit de kast te halen.

Wie ben je?
Je maakt je nieuwe dingen snel eigen. Je bent betrokken, punctueel en accuraat in je werk. Je beschikt over een sterk gevoel voor dienstverlening, je kunt zowel in een team als zelfstandig werken en je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, affiniteit met de agrarische sector is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan binnen een jong en gemotiveerd team van enthousiaste vakinhoudelijke specialisten met een no nonsense mentaliteit. Je krijgt de vrijheid om jouw eigen initiatieven en ideeën in de praktijk te brengen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris.

Wie zijn wij?
VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een onafhankelijk adviesbureau. We adviseren en begeleiden bedrijven en particulieren in het buitengebied op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Steven van Westreenen richtte het bedrijf in 1993 op, met de visie om agrarische ondernemers te helpen bij hun bedrijfsontwikkeling. Denk hierbij aan zaken zoals het aanvragen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van een Wet Natuurbescherming of het begeleiden van een bestemmingsplanwijziging.

Door de jaren heen is VanWestreenen adviseurs uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde. Kenmerkend voor onze organisatie is de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken.

Interesse?
Ben je klaar voor een (volgende) stap in je carrière? Aarzel dan niet en neem contact op! We kijken ernaar uit om kennis te maken. Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13550188.

 

Terug naar nieuws
Nieuws
Meer nieuws