Vacature Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Voel jij je volledig thuis op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Planologie in het buitengebied en betekenen voor jou nieuwe wetten ook nieuwe kansen? Weet jij jouw kennis en ervaring om te zetten in een krachtig advies voor onze agro en food klanten en de verantwoordelijke overheidsinstelling? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

 

Voor onze vestiging in Barneveld zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Als adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling ben je de spil tussen klant en het bevoegd gezag. Het betreft een functie met een stevige inhoudelijke component, aangevuld met proces- en proceduremanagement. Je adviseert onze klanten onder andere op het gebied van bestemmingsplanprocedures, stelt ruimtelijke onderbouwingen en verzoeken op, en staat onze klanten bij in bezwaar- en beroepsprocedures.

Wie ben je?
Je voelt je thuis binnen de agrarische sector en het buitengebied in het algemeen. Je spreekt de taal van de agro en food ondernemer en gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Je bent goed op de hoogte van de relevante ruimtelijke regels en bezit de nodige juridische kennis en werkervaring. Bovendien zie je het als een uitdaging om dit toe te passen in concrete situaties. Daarnaast beschik je over een sterk gevoel voor dienstverlening, behoudt overzicht en weet prioriteiten te stellen en heb je goede communicatieve vaardigheden. Heb je ook een relevante opleiding afgerond op HBO of Universitair niveau? Solliciteer dan direct!

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan binnen een jong en gemotiveerd team van enthousiaste vakinhoudelijke specialisten met een no nonsense mentaliteit. Je krijgt de vrijheid om jouw eigen initiatieven en ideeën in de praktijk te brengen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris.

Wie zijn wij?
VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een onafhankelijk adviesbureau. We adviseren en begeleiden bedrijven en particulieren in het buitengebied op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Steven van Westreenen richtte het bedrijf in 1993 op, met de visie om agrarische ondernemers te helpen bij hun bedrijfsontwikkeling. Denk hierbij aan zaken zoals het aanvragen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van een Wet Natuurbescherming of het begeleiden van een bestemmingsplanwijziging.

Door de jaren heen is VanWestreenen adviseurs uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde. Kenmerkend voor onze organisatie is de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken.

Interesse?
Ben je klaar voor een (volgende) stap in je carrière? Aarzel dan niet en neem contact op! We kijken ernaar uit om kennis te maken. Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13550188.

Terug naar nieuws
Nieuws
Meer nieuws