VACATURE BOUWKUNDIG TEKENAAR

Werk je graag aan unieke projecten, samen met een klant? Vind je het leuk om van ontwerp tot oplevering bij een project betrokken te zijn? Kom dan werken bij VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied. Voor onze bouwkundige afdeling zoeken wij een creatieve bouwkundig tekenaar/ontwerper.

Wat ga je doen?
Als bouwkundig tekenaar ontwerp je samen met collega’s bedrijfsgebouwen (agrarisch en industrieel), woningen en landschapsplannen voor onze opdrachtgevers. Ook werk je de milieu- en bouwkundige tekeningen uit. Daarnaast verzorg je het digitaal indienen van de (bouwkundige) aanvragen en draag je zorg voor de coördinatie en het beheer van de vergunningprocedures.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ambitieuze en zelfstandige collega die ervaring heeft met tekenprogramma Archicad en in het bezit is van minimaal een MBO-diploma Bouwkunde. We verwachten dat je bouwkundig inzicht hebt en kennis van het Bouwbesluit. Aantoonbare affiniteit met de agrarische sector en ervaring met 3D-tekenen is een pré. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling.

Wat bieden wij?
VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijven en particulieren in het buitengebied adviseert op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Bij de vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde werken ruim twintig medewerkers. Kenmerkend voor de organisatie zijn de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken.

Wij bieden een uitdagende fulltime baan binnen een jong en gemotiveerd team van enthousiaste vakinhoudelijke specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Je krijgt de vrijheid om jouw eigen initiatieven en ideeën in de praktijk te brengen en je te specialiseren in een richting die je ligt. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris.

Solliciteren?
Ben je klaar voor een (volgende) stap in je carrière? Aarzel dan niet en neem contact op! Ook als je nog niet veel ervaring hebt nodigen we je uit om te solliciteren. We kijken ernaar uit om kennis te maken. Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13550188.

Soort dienstverband: Voltijd

Terug naar nieuws
Nieuws
Meer nieuws