Vacature jurist omgevingsrecht

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is vanwege uitbreiding van de activiteiten op zoek naar een jurist omgevingsrecht.

 

 

 

Wat vragen we van je?

 

Wat krijg je van ons?


Over VanWestreenen

VanWestreenen is een onafhankelijk adviesbureau dat bedrijven en particulieren in het buitengebied adviseert op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Bij de vestigingen in Barneveld en Lichtenvoorde werken ruim twintig medewerkers. Kenmerkend voor de organisatie zijn de platte organisatiestructuur en de drive van het team om binnen de kaders van wet- en regelgeving het maximale voor de klanten te bereiken. Wij bieden een uitdagende baan binnen een jong en gemotiveerd team van enthousiaste vakinhoudelijke specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Je krijgt de vrijheid om jouw eigen initiatieven en ideeën in de praktijk te brengen.

Jouw werk in het kort

Als jurist omgevingsrecht voer je werkzaamheden uit in het kader van de Wabo, de Wet ruimtelijke ordening, de Wet milieubeheer, de Wet Natuurbescherming en aanverwante wetgeving. Je voert zowel zelfstandig als in teamverband advieswerkzaamheden uit voor onze klanten. Je begeleidt omgevingsrechtelijke trajecten voor onze klanten, waarbij je nauw samenwerkt met collega-adviseurs van milieu- en ruimtelijke ordening en bouwkundig adviseurs. Je probeert daarbij te denken in oplossingen en zet je eigen creativiteit in.

Jouw profiel

Je voelt je thuis in de cultuur van ondernemersmentaliteit in de agro- en foodsectoren. Je hebt een universitaire opleiding Nederlands recht afgrond. Bij voorkeur bestuursrecht, omgevingsrecht en/of agrarische recht. Affiniteit c.q. werkervaring in de agro- en/of foodsector is zeker een pre. Ben jij klaar voor een (volgende) stap in je carrière? Aarzel dan niet en neem contact op! We kijken ernaar uit om kennis te maken. Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13550188.

Terug naar nieuws
Nieuws
Meer nieuws