VanWestreenen 25 jaar actief! Een zilveren jubileum met een gouden randje.

Een jubileum van 25 jaar passeert niet onopgemerkt. Daar moeten relaties, ondernemers, oude en nieuwe bekenden volop in kunnen meedelen en van kunnen profiteren. Dat gebeurt met de publicatie van een bijzondere uitgave van ‘Ruimte!’. Een jubileumuitgave waaraan zelfs de huidige minister van Landbouw, Carola Schouten, een waardevolle bijdrage heeft geleverd.

De nieuwe Ruimte! biedt voor elk wat wils. Uiteraard wordt er teruggeblikt op de pioniersperiode van dit adviesbureau. In een openhartig interview geven de man van het eerste uur, Steven van Westreenen en mede-eigenaar Barry Wopereis een kijkje in de keuken. Wat is het geheim achter deze professionele organisatie en welke uitdagingen komen eraan op agrarisch gebied? Wat is het verschil tussen managen en ondernemen?

De minister van Landbouw duidt in een scherp artikel aan hoe zij wil werken aan een innovatief landbouwland. De FoodValley wordt aangeprezen als voorbeeld hoe overheden, kennisinstellingen en ondernemers effectief de handen ineen kunnen slaan. Volgens de minister is een omslag naar een kringlooplandbouw noodzakelijk, maar betekent dit tevens een duurzame plek voor boeren en tuinders. Een spannende visie!

Uiteraard kunnen in deze jubileumuitgave de gekwalificeerde medewerkers van VanWestreenen niet ontbreken. Ook zij krijgen het woord. Hun motivatie en professionaliteit werken aanstekelijk. Maar ook de vele relaties van het bedrijf komen via klantverhalen aan bod. Van Europa’s eerste geiteninnovatiecentrum naar bedrijfsverplaatsingen tot nieuwbouw van hypermoderne varkensbedrijven. VanWestreenen vervulde hierbij steeds een belangrijke adviserende rol, onder het motto: Doe wat je zegt.

VanWestreenen viert met gepaste trots een zilveren jubileum. Maar de ontvangen waardering en goede woorden van onze relaties geven aan dit jubileum een gouden randje! Op naar de volgende mijlpaal.

U kunt de jubileumuitgave hier downloaden.
Wilt u Ruimte! per post ontvangen? Schrijft u zich dan hier in.

Terug naar nieuws
Nieuws
Meer nieuws